alle kategorier
EN

Forside>Nyheder>Nyheder

Virtuel demo til sæson 2021

”Efterhånden som coronaviruspandemien fortsætter, er forbrugernes fyrværkerisalg, inklusive stjernekastere og fyrværkeri, mere end fordoblet. Men importen fra Kina, der leverer mere end 90% af verdens fyrværkeri, stoppede tidligere i år, og branchens ledere forventer mangel på forsyning i de kommende dage. ”
- fra CNN Business

新闻 配 图 -1 修 后

Sæsonen af ​​2020 i USA er underlig, da 1.3G fyrværkeri blev annulleret, så opsvinget af 1.4G forbruger fyrværkeri får Amerika til at løbe tør for lager virkelig hurtigt. Så snart fejringen af ​​4. juli er slut, flyttes vores nye produktdemo i år alle online på grund af den uundgåelige COVID-19 situation lige efter sommerstoppet.

Vi udviklede en helt ny liste over produkter, herunder amerikanske varer med 500 gram kager, romerske stearinlys, røg, også europæiske genstande med sammensat fyrværkeri, miner, springvand osv. På en meget interessant måde at introducere i demo-videoen, i mellemtiden er nye serier alt indeholdt i demo-listen.

GO SERIE
NEON-SERIEN
KENDETILKENDELSE PUNKTER
LILLE SERIER

Iøjnefaldende etiketdesign, flot og pæn ydeevne, pulverstyrke med hjerteslagende tempo og lyde, dette kan være den bedste demo af Chili Fireworks nogensinde organiseret, gå og tjek det ud ved nedenstående link, dine kommentarer og forespørgsler er mere end hilses velkommen.

2020-11-27